Måste gå...

till tandläkaren. Men jag har som egentligen ingen lust. Morr. Men det blir väl att ringa efter en akuttid idag. Jag är inte rädd för tandläkaren, nej inte alls faktiskt..., men jag hatar att gå dit. Det känns så dumt.
Där sitter man som en fisk och gapar. De skrapar och petar och har sig i truten på en. Och så får man vara så god och betala för eländet sen också. 

Ja det är klart man betalar - men det är tråkiga pengar. Jag vill ha nåt skoj istället juh :D - Jag och alla andra såklart ;) hihi. Den här gången gäller det mina visdomständer... de gör ont.

Så jag måste gå dit idag, och börja förbereda mig på att höra:" De sitter fel -  vi drar ut dem." 

Jag har hört att man ser ut som ett äpple och det gör ont i nån dag när man drar ut en visdomstand - Fakta så vet jag att man ser ut som en medicinboll och att det gör ont i en vecka. 
Passivt självupplevt då då. 

Måste fråga Sofie igen...


Missen


Jag saknar

Aslan!
Åå mitt lilla pyre! Snart åker vi upp igen. Då ska vi ut och ropa på dig!
Dennis saknar dig.

Höörni... det här med överskrifter..?

Alltså först och främst så har jag tappat frågetecken-knappen på min lap och det är faktiskt inte så lite störande det heller... Jag måste laga!
Jag har ätit ananas så jag har ont i magen - typiskt.
Jag kunde inte komma på nån bra överskrift... Det är tokigt svårt jämt... ändå har jag massor att skriva när jag väl sätter igång - Som min friend Sara brukar säga: "korta skrifter är ju inte riktigt din grej".  Eeeh - jag håller nog med :P
Sen så är det midsommar och snappsen lyser med sin frånvaro - Crap!

Dock har min kaka Vesslan (hurra) lovat att vi ska snappsa när jag kommer upp till det norrska trakterna igen - Woho :) (Norska ?! Jag ska ju inte till Norge heller!! till de norrländska menar jag. Kuriosa: Hmm, dock skulle jag gärna åka till Norge...)

Jag äter ananas fortfarande...
Vilket ger att jag också fortfarande har ont i magen...

men.. bara en till *MUMS!* 

Smask smask

RSS 2.0