Bara två dar kvar

sen är jag ledig! yey.
En dag men iaf ledig :)
Jag är förkyld och känner att jag skulle behöva sova.
Hosta har jag fått också. Men som sagt: bara två dar kvar =) 

Ågren...

Inte bara ett efternamn... en känsla också.

Jag kan inte bestämma mig! Alla är ju så söta....

Suck!

Jäääääzzzzz

Äntligen en solig dag vilket gör det möjligt att kunna veva ner rutan på Nisse under dagen och en chans för det där Imsdals vattnet att torka upp som gjort sig bekvämt på passagerargolvet.

Typsikt.

Som en liten pool hittade jag passagerar sidans golv i förrgår - Mycket jobbigt. Men äntligen fint väder så det har chans att torka, det har ju bara varit regn hittills.

Today - work och jag har öppning. Bytte lite snabbt igår och det passade ju bra för vi ska åka o tvätta bilen. Roligt.

Missen vi tittade på igår var ju för söt... men dessvärre fel färg. Och som jag sa till min "BF" M och lillasyster S så blev det inte löve riktigt. Synd, men vad göra?
Jag var ju och är ju inställd på en misse med den färg jag vill ha - en röd eller nåt. Och då kändes det inte rätt i magen om jag skulle ta den här...

Eller hur man ska säga.

Tyckte synd om den här lilla bollen dock för att den blir ratad av mig - den var ju söt.
Men den hittar nog ett alldeles eget annat litet hem. :)

And my search for "my" cat continues... oh jääzz 

Cat-trip

Ikväll åker vi och tittar på en misse =)

Mucho SPäNnAndE! :D

   Internet cat ;)

Min bil är den bästa mobila bilen

Men det är lite svårt att höra vad man tänker när man kör långt i den.

Så nu har min sambo och jag varit och hämtat en annan bil som han köpt. Den är fin. Svart och väldigt shiny. Skatan i mig gillar den för hon tycker om blanka saker. Dock ska jag inte sno den från mig själv.

Snopet om det skulle hända.

Hur som så ska nu lilla bilen NIsse upp till de Norrländska skogarna igen där den känner sig hemma :)
Men först in på lite reparation nästa vecka, sen är den som ny igen :D


Brum Brum

Tänk att det ska vara så svårt

...att välja en missemiss som ska bo här med oss.
Det kommer ju upp ett helt gäng av dem som är söta o fina och som jag vill ha - då kan jag inte välja...

B säger att alla är ju söta - det är ju bara att ta nån av dem.

Bara att "ta nån"? Nämen... då får ju den! och den! inte vara med?
Hur göra?   

 Brittiskt korthår.

Britten,är en massiv katt med en knubbig kropp och korta kraftiga ben. Britten är ganska stor och tung och utvecklas därför långsamt. Den är färdigutvecklad först vid 3-4 års ålder. Brittens temperament och nallebjörnsliknande utseende har gjort den till den populäraste korthårsrasen i Sverige.
 
Kropp och huvud
Först syns ett runt och brett huvud med de karaktäristiska kindpåsarna som ger det nallebjörnsliknande utseendet, sedan små, lätt rundade öron som sitter brett isär. Kroppen är knubbig med korta och kraftiga ben vilka avslutas med fasta och runda tassar som den tar sig lekfullt och nyfiket fram på. Avslutningsvis en kort och tjock svans med lätt rundad svanstipp.
 
Ögon
Hos de flesta färgvarianterna ska ögonfärgen vara orange eller kopparfärgad. Till undantagen hör de silver- och goldenfärgade katterna som ska ha gröna ögon och colourpointbritterna, "de siamesmaskade" med sina blå ögon.
 
Päls
Den korta, täta, plyschliknande pälsen finns i ett stort antal färgvarianter. De kan vara enfärgade, vitfläckiga eller mönstrade. De olika mönstren är tigré (randig), tabby (marmorerad) eller spotted (prickig). Honkatterna kan även vara sköldpaddsfärgade. Nyligen har även colourpointbritter blivit godkända i olika maskfärger.
 
Temperament
Britten är en vänlig och tillgiven familjekatt. Den är godmodig och lättskött. Som vuxen är den ganska stillsam vilket många uppskattar. En lättskött och godmodig katt som visar stor tillgivenhet mot de sina.
 
Övrigt
Brittiskt korthår är väldigt självständiga men ändå anpassningsbara och otroligt tillgivna katter. De älskar människor och följer gärna sin ägare i hälarna. De kommer också väl överens med andra katter och hundar. De är lättskötta eftersom pälsen inte tovar sig och bara behöver kammas lite lätt. Brittiskt korthår är idealiska husdjur för både barnfamiljer och ensamstående.
 
 


*Hick*

Nu har jag både hes-het, hosta och hicka i min hals. De trängs för glatta livet.
Men det går ju över =)

Work väntar idag, sen ska jag sätta upp min klocka som jag köpt, vägg klocka alltså. Det blir nog ikväll. Det ska fästas direkt på väggen, siffrorna alltså om man säger, så vi får se om det går utan ett laser-pass. Skulle haft ett sådant.

Min cykel jag beställde kom ju inte heller, eller det var till o med slut i lager på den. Dumt och drygt. För nu måste jag ju leta vidare.

Så ja, det är det jag ska roa mig med i veckan tror jag. Förutom att jobba då då =) Och det känns kul.

Mot duschen!



Fast nog helst en vit eller svart, hade jag tänkt ;)

Söker med ljus o lykta

Jag vill ha en cykel.

RSS 2.0